1 Ağustos 2017 Salı

18. YAŞ GÜNÜ HATIRLANMALI

Kızım 18 yaşına bastı 29 Mart'ta :)
"Büyümek" istemediği için " Susam Sokağı " temalı bir Parti hazırladık biz de. 
Yıllar sonra geriye dönüp baktığında 18. doğumgününü farklı hatırlamasını istedik. İzi kalsın, neşelensin hatırladıklarından. Duyan herkes kendi 18. Yaş gününde ne yaptığını düşündü ve özel birşeyler hatırlayamadı çoğu, ben de hatırlamayanlardanım. Oysa ki 18 yaşında olunca "Büyüyorsun". İstersen evlenirsin, istediğin partiyi seçer ve seçilirsin, ehliyet alırsın, bara ve diskoya girişin yasallaşır. İnsanın hayatındaki dönüm noktalarından biridir 18 yaş. Alelacele geçiştirmeye gelmez. Hal böyle olunca Parti hazırlıklarına evin değişik bölümlerine koyacağımız ve kartondan yaptıracağımız Susam Sokağı karakterlerini Power matbaa'ya sipariş etmekle başladık.
Doğumgünü Pastası için önce ne istediğimiz konusunda fikir birliğine vardık kızımla, modeller hazırladık ve Erenköy'deki Simosi Cake - Pelin Hanım'ın da yönlendirmeleri ile Pastamızı ve kurabiyeleri bu hoş ve tasarım ürünler yapan Pastane & Cafe'ye sipariş ettik. Sadece görsel olarak değil, lezzet açısından da çok başarılıydı ürünler.
Partinin diğer süslemelerini ve parti sofrasını eşimle birlikte hazırladık. Peçetelerine kadar herşeyi titizlikle planladık ve seçtik.
Kızımın 18. Yaş partisinde emeği geçen, özenen bezenen ve Partimize katılıp, kızıma iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederiz.
Partinin sonuna doğru Kızım 10 tane Uçan Balona hazırlamış olduğu oldukça uzun dileklerden oluşan "Wishlist" ini bağladı ve hep birlikte Evrene uçurduk umutlarını...




Simosi Cake tarafından hazırlanan Pasta ve kurabiyeler





Power Matbaa tarafından hazırlanan Susam Sokağı temalı parti süsleri 




"Çalışan anne çalışan kadın" becerisi ile hazırladığım 18 yaş partisi tadları :) 




1 yorum:

  1. Kocaman bir sevgi, emek ve özen fotoğraflardan gözlere doluyor arkadaşım.
    Ne güzel bir gün olmuş. Masa harika görünüyor.

    Dora ya 18.yaşın coşkusu ile süslemiş nice yaşlar diliyorum.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil