27 Mayıs 2012 Pazar

SESİNE DOKUNMAK SESİME DOKUNMAK

Neden kavga ediyorsunuz hiç durmadan !!! Düşündünüz mü ?
Sesine dokunuyorsun kavga ederken çünkü . Birbirinize ancak o zaman bakıyorsunuz , kavga ederken .
Bağırırken görüyorsun , bir çizgi daha oluşmuş gözünün kenarında . Aynı evde , aynı mekanda, çok az görüşüyorsunuz kavga etmeden .  
Çok büyük bir nedeni var avaz avaz seslerinizin yani . Birbirinizi unuttuğunuzu hatırlatıyor , sesinizi hatırlatıyor , insan olduğunuzu , var olduğunuzu . Ne güzel varsınız , dokunuyor sesiniz bağırırken , elleriniz hiç olmadığı kadar titriyor ama , bu yüreğinizin "gel git"'leri aslında  . Yüreğiniz "gel"'deyken kavga ediyorsunuz , "git" olduğunda duruluyor ortalık , artık iki yanlızlık , bir evde yaşıyorsunuz  . O , spor seyrediyor sonrasında , ya da vurup kapıyı çıkıyor , sen , ya arkadaşına pişmanlıklarını döküyorsun telefonda , ya da elindeki kitap neyse artık , sayfalarına gömülüyorsun . Taaaa ki , birbirinize yabancı olduğunuzda yeniden , büyük bir kavga kopana kadar aranızda . Gözlerinin tam da içine bakarak , çıldırmış vaziyette bağırıyorsun . "DEFOL GİT HAYATIMDAN" ... Tercümesi , "AŞKIM YA SENİ ÇOK SEVİYORUM ; SAKIN BENİ BIRAKMA" 

HAYAT ; "Varolduğunuzu hissettirecek kadar uzun ama , yetişemeyeceğiniz kadar kısa" aslında... 

Kavga etmeden söyleyebilseniz Özlediğinizi ve Onsuz bir hayatı düşleyemediğinizi  ... Hergün görebilseniz , kaç kelime kullanmış cümlelerini kurarken , ya da kaç bardak su içmiş susuzluğuna , kaç kediyi görmüş o gün gözleri ve nasıl beklemiş buluşma saatlerinizi . Evde , sofrada görebilseniz hayallerinizi ve umutlarınızı birbirinizin . 
Daha güzel "Kavga edeceksiniz" bir dokunabilseniz birbirinizi ürkütmeden , birbirinize rağmen ...