17 Temmuz 2012 Salı

TEMMUZ YENİLGİLERİ

TEMMUZ YENİLGİLERİ 
"Kötü Bir Yıl" , "Temmuz Yenilgileri" , "Merhaba Kaybediş" , "Temmuz Gel Git leri " , "Elde var Hüsran" , "Yenilgi Madalyaları" vs vs vs 
Kuramadım , kafamda kurduğum anlatımı . Bilmediğim cümleler olmalı . Bulamadığım Harfler . Seviyormuş gibi yapıp , sevmediğim soru işaretleri , ünlemler , noktalı virgüller ve kesme işaretleri olmalı  ve bütün bunlar çoğul olmalılar , işgal etmeliler klavyemi .
İşyerindeyim şuan , biri " hayat devam ediyor " diyor , bir diğeri " X'in Siparişi bugün de çıkmazsa hayat devam eder mi bilmiyorum" diye cevaplıyor . Odayı temizliyor temizlik görevlisi . Ben , 2 gündür beynimi siliyorum , kalbimi siliyorum , bir türlü temizlenmiyor . Bir türlü yeni bir gün başlamıyor bu Gezegende 2 gündür . Bazen Bırakıp gidebilmeli diyoruz ya , arkaya dönüp bakmadan , bu yalan ! Bir türlü çekip gidemiyorum , istemiyorum gitmek . Her Temmuz yeniliyorum hayata . Ama , hiçbir Haziran da , Haziran geldi , ben artık kalkayım diyemiyorum , illa bekliyorum Temmuzu . Hatta heyecanla , kalbim papatyalar açmış bekliyorum . Olacak , olmayacak , olacak , olmayacak , olacak , olmayacak . İlla olacak çıkıyor papatya falımda , olacak çıkıyor her seferinde ama , temmuz gerçekleri çarpıyor yüzüme olmuyor . Olmuyor ... Keşke Haziranda çekip gitseydim ağustosa diyorum .
"HAZİRAN da ÖLMEK ZOR " da HASAN HÜSEYİN , Temmuz da Yaşamak daha mı kolay ?
Düzelirim elbet Eylül gelince ama , bu aralar HAYATla aram iyice açık ...